20080628

Diablo III duyuruldu

Biz heyecanla Starcraft 2 beklerken Blizzard Diablo III 'ü duyurdu. Sitesinden öğrendiklerimize göre:

Olaylar bittikten ve biz dünyamızı Diablo, Mephisto ve Bhaal 'ın kötülüklerinden kurtardıktan sonra, Deckard Cain ortada başka kötü birşeyler var mı diye Tristram 'ın katedralinde iz ararken, bir kuyruklu yıldız dünyaya düşer, tam olarak Diablo 'nun ilk ortaya çıktığı yere. Ve yanında başka kötülükler getirir. Kahramanlarımız bir kez daha yanan cehennemlerin hatta dağılan cennetin yaratıklarına karşı göreve çağrılır.

Oyun tümüyle 3d olacak. Yepyeni bir fizik motoru (Havoc) ile çevredeki objelerde kullanılabilir hale gelecek. Witch Doctor gibi yeni klasların yanında eski klaslardan Barbarian 'da olacak ama daha da gelişmiş olarak ekibimize katılacak.

Blizzard sitesinde oyunun screenshot 'larını yayınlamış. Ayrıca oldukça uzun bir oyun içi videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz:





Barbarbian 'ın önceden kalan ve yeni yeteneklerini bu videoda görebilirsiniz. Ayrıca yeni klaslardan witch doctor 'da görülebiliyor. Yine videodan anladığımız kadarıyla oyun aslında oldukça ilerlemiş durumda. Motoru çalışıyor, hatta senaryodan bir kısımı izliyoruz. Seslerin bir kısmı şu anda Diablo 2 'den alınmış ancak bir kısmı da yeni. Daha fazla yoruma gerek yok, siz izleyip yorumlarınızı bildirin.

0 comments: