20070913

sonunda

Starcraft ilk olarak 1998 'de ciktiginda heyecanlı oyun arkadaşlarım ve ben uzun Command & Conquer: Red Alert geceleri yapmakta idik. pizzalar ve tavuk kanatlar Domino's dan gelir, sabaha kadar karşılıklı kapışılırdı.

oyunun ilk olarak bir rip versiyonunu bulduk ve şöyle bir bakıp "bu ne lan, uzaylı rts mi olurmuş" dedik. diyiş o diyiş, ondan sonra ne Red Alert kaldı, ne başka birşey, hayatımız Starcraft oldu, yani SE CE. artık geceleri uyumak üzere gözlerimiz kapadığımızda Dragoon 'lar Marine 'leri patlatıyordu.

cdler elimize geldiğinde senaryosunu oynadık ki o ayrı bir heyecan oldu. muhteşem ilk senaryosu ve arkasından gelen Brood War paketindeki devamı ile zevkten dört köşe olduk ve o zamandan bu zamana hiçbir rts 'de bu tadı bulamadık ki buna Warcraft III de dahil.

hala daha oyandığımız bu oyunun ikincisini tam anlamıyla yılllarrrrdır bekliyoruz ve sonunda duyuruldu. anlaşılan bizim gibi daha çok hayranı varmış ki duyurulurken ki sloganı "Hell! It's about time" oldu.

bu noktadan itibaren oyun takip edip, Türkçe olarak buraya yenilikleri, gelişmeler, çıktıktan sonra da elimize gelen haberleri, taktikleri vs leri yazacağız.